İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİNİ UNUTMUYOR

Asrın felaketi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden İskenderun Gençlik Merkezi voleybol öğrencisi Cemile Hazal Akdağ anısına İskenderun Gençlik Merkezinde voleybol turnuvası düzenlendi. Derslerinde üstün başarılı voleybola yüksek ilgisi olan ve öğretmenleri tarafından çok sevilen öğrenci adına düzenlenen turnuvaya Asaş voleybol spor kulübü, İskenderun voleybol akademi, Vipark spor kulübü ve Hatay Yıldızlar spor kulübü katıldı.
Heyecanlı mücadeleleriyle üç gün süren turnuva sonucunda birinci Vipark spor kulübü, ikinci İskenderun voleybol akademi, üçüncü Hatay Yıldızlar spor kulübü oldu.
Final gecesinde düzenlenen yoğun katılımlı ödül törenine İskenderun Koordinatör Kaymakamı Ceyhun Denli, İskenderun Gençlik Merkezi Küdürü Ahmet Keskin ve merhume Cemile Hazal Akdağ’ın anne ve babası da katıldı. Kupa ve madalyalar öğrencilere takdim edilirken arkadaşları tarafından imzalanan Cemile Hazal Akdağ’ın formasının anne ve babasına hediye edilmesi hem anne babaya hem de tüm katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı; “Tüm gençlerimiz gibi çok değerli gencimizi kaybetmenin hüznünü yaşarken böyle bir turnuvayla gencimizi anmak istedik. Turnuvayı düzenleyen eğitmenlerimize, katılan öğrencilere ve ödül töreninde bizleri yalnız bırakmayan İskenderun Koordinatör Kaymakamı Ceyhun DENLİ’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız ve hiçbir zaman unutmayacağız bundan sonra da depremde hayatını kaybeden gençlerimiz için projelerimizi devam ettireceğiz.”