Aden Fit Home ‘Sağlıklı Bir Yaşam’ Sunuyor

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde uzun bir süre başarıyla görev yapan ve uyguladığı sağlıklı beslenme önerileriyle kişinin kendisini en fit versiyona ulaşmasını sağlayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran, ortağı Gıda Mühendisi Ceren Mursaloğlu ile birlikte Aden Fit Home’yi hizmete açtı.

Karaağaç mahallesi Abdi İpekçi caddesi Tek Koleji köşesinde hizmet veren Aden Fit Home’de uygulanan pilates, bölgesel zayıflama, diyet mutfak, cafe hizmetleri büyük ilgi görüyor.
Çok doğal ve güzel bir ortamda, muhteşem mimarisiyle dikkat çeken Aden Fit Home’de; sağlıklı bir yaşam, doğru beslenmenin sırları aktarılıyor.

Deneyimli bir beslenme uzmanı olarak kendi beslenme merkezinde, bireylerin ideal vücut ağırlığına ve sağlıklı beden durumlarına kavuşması için kolay bir yol uygulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran, insanların kendi bedenlerini tanımalarına yardım ediyor, vücutlarının çalışma sistemi hakkında fikir sahibi olmalarını sağlıyor ve onlara beslenmenin mantığını anlatıyor.

Dyt. Boran, “Diyet söz konusu olduğunda başarıya ve mutluluğa giden kesin ve en kısa yol, kişinin bedenini tanıması ve ne yediğinin farkında olmasıyla mümkün olur. Biz de burada teknolojik imkanları da kullanarak, uzman ekiplerimizle birlikte diyeti ve sağlıklı beslenmeyi öne çıkarıyoruz. Kafeteryamızda mutfağımızdan çıkan sağlıklı yiyecekleri sunuyoruz” dedi.

İskenderun’un tanınmış esnaflarından Mustafa Kın’ın gelini olan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran, Aden Fit Home’de hizmete açtıkları kafede ‘doğal gıdalarla’ sağlıklı yiyecekleri ayrıca evlere servis imkanı tanıyor. Aden Fit Home, farklı bakış açısıyla İskenderun’a ve Arsuz’a yepyeni bir soluk getirmek için start vererek, kişiye özel, “doğru” ve “kaliteli” spor ve beslenme takvimi oluşturuyor.

Haber: Yılmaz AKPINAR