TOSYALI HOLDİNG ŞİRKETLERİ YİNE ZİRVEDE!

Anadolu’nun en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırmasında ilk kez 2013’te zirveye yerleşen Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş., o günden bu yana da istikrarlı bir şekilde Anadolu’nun en büyüğü ünvanını koruyor.

Tosyalı Demir Çelik ve Tosçelik Spiral Boru da her sene sıralamadaki yerlerini daha da yukarıya taşıma başarısını gösteriyor.
Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında bu yıl zirvede değişiklik olmadı. Geçen yıl birinci sıraya yükselen Tosçelik, bu yılki listede de zirvedeki yerini korudu. Tosyalı Demir Çelik ise 5 basamak yükselerek 35. sırada yer alırken, Tosçelik Spiral Boru ise 111 sıra bir yükseliş ile 255. sıraya tutundu.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TEMASIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Öte yandan Platin Dergisi ve Bağımsız Pazar Araştırma Şirketi İPSOS’un gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre de; Tosçelik, Türkiye’nin Global 100 endeksinde ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden şirketler arasında yer alarak Metal Sektörü’nde Sürdürülebilirlik temasıyla ödüllendirildi.

Bu ödül, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik alanında geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlememizi bize bir kere daha hatırlatıyor. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Böyle kıymetli platformlarda bu sonuçları görmek hem şahsımı hem de ekiplerimizi gururlandırıyor ve daha da iyisini yapmak için bizlere güç veriyor. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR