İTSO YÖNETİMİNDEN ÖĞRENCİLERE YEMEK İKRAMI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan gemisinde kalan öğrenciler için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen çadırı ziyaret ederek öğle yemeğinde öğrencilerle birlikte oldular.

6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza balıkçı barınağı yan tarafındaki yeşil alana açılan çadırda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen çadırda sıcak yemek veriliyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Sanem Akpınar, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nedim Şaban, Levent Çam, Yılmaz Çağan, Fuat Keser ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, TOBB Çadırını öğle vakti ziyaret ederek, öğrencilere yemekleri kendi elleri ile dağıttılar ve birlikte yemek yediler.
İTSO Yönetimini, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Çadır Sorumlusu İsrafil Yalçın, Antakya Osman Ötken Anadolu lisesi Müdürü Kamil Düşmez ve ekibi karşıladılar.

Antakya Osman Ötken Anadolu lisesi Müdürü Kamil Düşmez, İTSO Yönetimine, TOBB çadırında verilen yemekle ilgili bilgiler vererek, “Buradan sizlerin aracılığınız ile TOBB yetkililerine teşekkür ediyoruz. 6 Şubat tarihinde bölgemizde çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Meslektaşlarımız hatta öğrencilerimizden hayatını kaybedenler oldu. Çadırımızda her gün sıcak yemek çıkıyor. Öğrenci ve öğretmen olmak üzere çadırımızda her öğün 550 kişiye yakın kişi yemek yiyor. Böylesi bir hizmeti aksatmadan verenlerden Allah razı olsun” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Depremin ilk gününden itibaren sürekli sahada olduk, İhtiyaç sahibi insanlarımıza destek olduk. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında şehrimize desteklerini esirgemediler. Bu gün burada ziyaret ettiğimiz çadırda da sıcak yemek verilmesi takdire şayan bir hizmettir. İTSO olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Öğrencilerimize de derslerinde başarılar diliyoruz” dedi.

İTSO Yönetimi, TOBB çadırında öğrencilere kendi elleri ile yemek dağıttılar ve daha sonra öğrencilerle birlikte yemek yediler.
Yemek sonrası öğrenciler, İTSO Yönetimi ile birlikte Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi önünde toplu halde hatıra fotoğrafı çekildiler.
HABER MERKEZİ