DEPREMZEDE AİLELERİN YANINDA OLDULAR!

2023’ün son gününde depremzede ailelerin yanlarında oldular, sevgi evlerindeki çocuklarla birlikte yemek yediler, hediyeler dağıttılar..

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Koordinatör kaymakamlar Miyase Demirkoparan, Ceyhun Denli, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Yusuf Yıldırım, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ile birlikte, 2023’ün son gününde Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızı, Süheyla Sultan Gemisinde konaklayan depremzedeleri, hastanelerde tedavi gören hastaları, geçici konaklama merkezinde kalan depremzedeleri ve şehit yakınlarını ziyaret ederek, durumlarını yerinde inceledi.

‘DEVLET, MİLLET İÇİN VARDIR’
Heyet, misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, yeni yılın barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Konuk oldukları ailelerin taleplerini dinleyen ve yeni yıl arifesinde ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yetkililere talimatlar veren Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “’Devlet, millet için vardır’ düsturuyla çıktığımız bu yolda kimsesizlerin kimi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı mutlu etmek, sorunlarına ortak olmak ve çözüm getirmek bizim görevimizdir. Yeni yıla sıkıntısız ve güzel bir giriş yapılması için ailelerimize olan ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR