YÜKSELİŞ KOLEJİ’NİN KONUĞU ALBAY ERHAN ALTUNOK OLDU

Yükseliş Koleji’nde düzenlenen 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma programı, yoğun katılımla saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunarak başladı.

Gecenin sunuculuğunu ortaokul öğrencileri Özcan Aslı Civelek ve Yağız Eser üstlendi.
Bu hüzünlü geceye; İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, İSTE Rektör Yardımcısı Murat Örnek, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü V. Murat Demir, İskenderun Gaziler Derneği, STK temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem “85. Ölüm yılında her zaman sevgi ve minnetle anarken, Yükseliş Koleji’nin vizyon ve misyonumuz olarak bizler Atatürk gibi gençler yetiştirebilirsek asıl hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.

‘İLELEBET CUMHURİYET’
Emekli Albay Erhan Altunok ise 10 Kasım’a özel konuşmasında, “Atatürk bir ilimdir. Çağdaş bir ilim, bir bilimdir, karanlığı delip geçen bir anahtardır. Bize en büyük emaneti Türkiye Cumhuriyet’i her zaman ebedi kalacaktır” dedi. Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ise, Albay Erhan Altunok adına Tema Vakfı ile dikilen fidanların belgesini kendisine takdim etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da Yönetmen Onur Sökmen adına Tema Vakfı ile dikilen fidanların belgesini kendisine takdim etti.

Anma programı sonunda ise Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencileri, yönetmen Onur Sökmen önderliğinde Atatürk’ü Anma günü için hazırladıkları tiyatro gösterisini sergilediler. Tiyatro, katılan herkes tarafından büyük beğeni topladı. Günün sonunda Kurucu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, katılan ve bu özel gecede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ