İSKENDERUN OSB YÖNETİMİNDEN İTSO’YA ZİYARET

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ettiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Yönetim Kurulum adına gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı memnuniyetimizi belirtmek isterim. 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası oda olarak belirli bir süre sahilde konteynerde hizmet verdik. Az hasarlı olan odamızı bakım ve onarımdan geçirdik ve tadilat çalışmalarımızı tamamladıktan sonra odamızda üyelerimize hizmet vermeye başladık. İTSO Yönetimi olarak 6 Şubat depreminden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte sürekli sahada yer alarak, üyelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çaba sarf ettik. Tüm bankalarla görüşerek üyelerimizin finansmana ulaşmaları konusunda yardımcı olduk. Ev ve iş yerleri hasar gören işletmelerimize yönelik KOSGEB hibe ve desteklerinden faydalanmalarına yardımcı oluyoruz. KOSGEB İl Müdürlüğü binası da kısa süre içerisinde odamızın zemin katında üyelerimize hizmet vermeye başlıyor. İTSO olarak bölgemiz ekonomisine değer katacak her türlü projelerde daha önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte hareket edeceğimizi belirtmek isterim. OSB Yönetimine de, bölge ekonomisine sağladıkları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı da, OSB Yönetimi olarak 6 Şubat depreminden sonra bölge insanına yapılan hizmetler, OSB’nin çalışmaları, bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Gözükara, Fatih Keseroğlu, Sedat Uysal, Mustafa Kahraman, OSB Bölge Müdürü Ahmet Dokgöz’ün ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO Yönetim Kurulu Üyeler Hıdır Güneş, Nedim Şaban, Ali Çitanak, Fuat Keser, Levent Çam, İTSO Disiplin Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Müfit Tennioğlu ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.