İSKENDERUN BELEDİYESİ 3. NO’LU SOSYAL TESİS YENİ KONSEPTIYLE BÜYÜLEDİ

İskenderun Belediyesi 3. Nolu Sosyal Tesis yapılan onarımlar ve tadilatın ardından düzenlenen törenle yeniden vatandaşların hizmetine girdi.

Yüzyılın felaketi depremlerde zarar gören ve yeniden onarım çalışmaları tamamlanan tesisin açılış kokteyline; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, önceki dönem Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhur ittifakı ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.

Eskisinden daha güzel, daha konforlu bir hale getirilen tesisin açılışında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaşanan deprem sonrasında kentin toparlanmasının hızlıca ilerlediğini, onarımı ve tadilatı tamamlanan tesisi vatandaşların kullanımına açmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, yaşanan depremde insanların sevdiklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek “Ama hayat devam ediyor. Bu tesisi İskenderun’a kazandıran ve halkın kullanımına sunan, Başkanımız Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ise bölgede yaşadıklarının büyük bir felaket olduğunun altını çizerek “Ama millet olarak düştüğümüz yerden kalkmasını iyi biliriz. Devletimiz ve milletimiz el ele daha iyi hale geleceğimize inancımız tam. Hizmete giren tesisin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı tarafından yapılan dua sonrasında tesis hizmete açıldı, protokol ve katılımcı vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
HABER MERKEZİ