IC İÇTAŞ, İSKENDERUN’A 24 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRIYOR

İçtaş Nükleer ve Endüstriyel Tesisler Yapım A.Ş. tarafından İskenderun Çay Mahallesi’nde, yıkılan eski İnönü İlköğretim Okulu yerine yaptırılacak olan 24 derslikli Nezahat Çeçen İlkokulu’nun yapım protokolü; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İçtaş Nükleer ve Endüstriyel Tesisler Yapım A.Ş. Yönetiminden Ahmet Nadir Bağcıl ve Burhan Keleş, İbrahim Çeçen Vakıf Bölge Sorumlusu Seyfettin Doğrul ile İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de katılımıyla valilik makamında taraflar arasında imzalandı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, deprem felaketinin ilk günlerinden itibaren hem barınma hem de gıda yardımı hususlarında şehre katkıları olan, şimdi de İskenderun’a bir ilköğretim okulu kazandırmak için büyük destek veren başta Hayırsever İbrahim Çeçen ve ailesine, İbrahim Çeçen Vakfı’na ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise “İlk gün geldiler, üç ay süreyle binlerce kişilik yemek çıkardılar, ilk konteyner kentlerden birini kurdular. Sayın Valimizin başkanlığında imzalanan protokol ile İskenderun’da 24 derslikli bir okul yapmayı taahhüt ettiler. Teşekkürler” ifadesini paylaştı.
Haber: Yılmaz AKPINAR