GURURUMUZSUN AYBABA!

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumluluğuna Samet Aybaba getiriliyor.
Türk futboluna sayısız yıldızlar kazandıran Samet Aybaba, birçok kulübe şampiyonluklar yaşatan İskenderun’un yetiştirmiş olduğu bir değer. Beşiktaş’ta 2. Defa göreve getirilmek üzere..
Daha önce 2012 yılında vefa döneminde geldiğinde genç futbolcularla takımı olağanüstü başarıya taşıyıp şampiyonluğun kapısından dönmüştü. Hiç kimsenin beklemediği bir başarıyı elde edip Beşiktaş’ı ileriki zamanlarda başarıya götürecek takımı kurmuştu.

TÜRK FUTBOLUNA SAYISIZ YILDIZLAR KAZANDIRDI
Türk futbolunun önde gelen teknik direktörlerinden Samet Aybaba, en büyük özelliği genç futbolculara forma verip, Türk futboluna kazandırmaktı. Bunu çalıştığı her takımda yaptı. Bu da bizi İskenderunlu oluşuyla gururlandırıyor, onurlandırıyor.
İskenderun’un tanıtımında büyük faydası oluyor. Ayrıca referansıyla İskenderun’dan son 30 senede Türk futboluna sayısız yıldızlar kazandırdı. Ünlü teknik adam eğitime verdiği katkıyla da bilinen kişiliğe sahip. İskenderun’dan ayrılıp Beşiktaş’a transfer olduğunda bu şehri unutmadı.
1980 öncesinde gencecik bir futbolcu iken, liderlik vasfını kullanıp, Beşiktaş’ı İskenderun’a devre arası hazırlık kampına getirdi. O süreçten sonra bir çok takımın İskenderun’da kamp yapmasına vesile oldu. İskenderun’a oldukça faydası olan Samet Aybaba gibi bir değerin, Biz İskenderunlular olarak tekrar Beşiktaş’ta görev verilecek olması karşısında mutluyuz, gururluyuz.
İskenderunlu futbol severler, “Yolun açık olsun Samet Aybaba! Her zaman İskenderun’u sevdin, biz de seni seviyor, bağrımıza basıyoruz” dediler.
Haber: Yılmaz AKPINAR