ESNAF ODALARINDAN İLÇE TARIM MÜDÜRÜNE ZİYARET

İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Oda ile Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanları göreve yeni atanan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sinan Uğurlu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretini gerçekleştirdi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Mobilyacılar Odası Başkanı Yılmaz Değirmen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Başkanı Nurettin Tabaş, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu ve Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert gerçekleştirdi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Çöloğlu, esnaf olarak sürekli hijyeni ön planda tutarak hizmet verdiklerine işaret ederek, birlikte hareket edilmesi durumunda kent için daha kaliteli sonuçlar ortaya çıkacağına inandığını dile getirdi. Başkan Çöloğlu, zor bir süreçte görev gelen tarım Müdürü Uğurlu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunurken, sürekli yanlarında olacakları mesajını da verdi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Akın da, İskenderun’un ne tarım ne de turizm kendi olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, yeşilliğin merkezi olan Karaağaç’ın da konutlaşmadan dolayı tarım alanlarını kaybetmeye başladığını üzüntüyle takıp ettiklerini anlattı. Başkan Akın, oda başkanları toplantılarında sürekli sıkıntıları konuştuklarını ve çözüm formülleri üretmeye çalıştıklarını hatırlatırken, bu konuda kendileriyle de çalışmak istediklerini sözlerine ekledi.

İlçe Tarım Müdürü Sinan Uğurlu da, 6 Şubat depreminin ardından yaşanan sıkıntıları çözmek adına çalımalar yapıldığını dile getirerek, kendileri açısından denetimleri yaparken, hep sorunları ön planda tutarak yaptıklarını açıkladı. Müdür Uğurlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çalışmalar yaparken istişareye önem vereceklerini söyledi.