BIG STEEL ÇELİK YAPILAR ÜRETECEK

Üç genç girişimci Murat Çevik, Gökmen Köklü ve Ramazan Horuz’un bir araya gelerek kurdukları Big Steel, betonarmeye alternatif konutlar oluşturmak için faaliyetlerine başladı.

Karahüseyinli Mahallesi Çevre yolunda kurulan Big Steel Çelik Yapı Merkezi’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, davetliler katıldı.
Açılış öncesinde konuşan Big Steel Çelik Yapı ortaklarından Ramazan Horuz, 6 Şubat’ta yaşanan depreme ağır faturalar ödediklerini ve halen onun acısını yaşadıklarını dile getirerek “Bizler genç girişimciler olarak, daha güvenilir, daha konforlu ve kullanışlı konutlar oluşturmak için çelik yapılar üretmek için firmamızı kurduk. Bölge insanına hizmet vermek için yola çıktık” dedi.

‘HAYIRLI OLSUN’
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de, depremde birçok canı kaybettiklerini hatırlattığı konuşmasında “Üç genç girişimcilerin bir araya gelerek kurdukları bu firma, bizleri heyecanlandırdı. Biz de belediye olarak deprem sonrasında ayağa kakmak için mücadele veren yatırımcılara destek vermek için çalışıyor ve yanlarında oluyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı da, konutlarda çeliğin yer almasının önemli olduğuna işaret ederek “Her ne kadar depremde büyük acılar yaşasak da insanımız yeniden ayağa kalkmak için çaba sarf ediyor. Big Steel firması da ayağa kalkmayı hedef alan firmalardan biri. Kendilerine başarılar ve bol kazançlar dilerken, çok miktarda güvenli yapılar inşa etmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi ve konuklar, imalatın yapıldığı bölüme geçerek bilgiler aldı. Ortaklar, Murat Çevik, Gökmen Köklü ve Ramazan Horuz, üretimle ilgili belediye başkanlarına ve davetlilere bilgi verirken, makine parkındaki imalatı da yakından anlatma imkanı buldu.
HABER MERKEZİ