İSKENDERUN’DA ’ÇÖZÜM’ ODAKLI EĞİTİM

30 yılı aşkın tecrübesi ve şu an 295 şubesi bulunan Çözüm Kurs Merkezi şimdi de İskenderun’da bir ilke imza atıyor. Eğitime uzun yıllardır emek veren ve birçok kurumun öncülüğünü yapan İskenderun Çözüm Kurs Merkezi’nin kurucusu Reşat Demircan eğitimin uzun bir maraton olduğunu ve üniversiteye giden yolun temel eğitimden geçtiğinin altını çizdi.

Uzman ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile başarıya odaklanan Çözüm Kurs Merkezi, eğitim yayıncılığında da lider.. Türkiye’nin en büyük eğitim markası Çözüm Kurs Merkezi, Ulucami Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında bulunan ara sokaktaki tam donanımlı binada eğitim veriyor.

Çözüm Kurs Merkezi Kurucusu Reşat Demircan, İskenderun’da ilkokul 2. sınıftan üniversiteye hazırlığa kadar olan tüm kademelerde eğitim verilmesi gerektiğini vurgulayarak sadece 8 ve 12 sınıfa geçerken kurs merkezi arayışa gidildiğini, temeli olmayan öğrencilerin maalesef başarı gösteremediğini belirtti.

‘SINAVLARDA YÜKSEK BAŞARI YAKALAYARAK HAYALLERİNİZE ULAŞIN
Demircan, bu sorunun çözümünün ise ilkokuldan üniversiteye hazırlığa kadar olan süreçte destek ve takip sürecinin devam etmesi gerektiğini belirtti. Demircan, “Bizde bu konuda uzman öğretmen kadromuzla bölge halkının yanında ve desteğe hazırız. Rehberlik servisimiz öğrencilerimiz sınavlara hazırlanırken her aşamada onlara yön vererek geleceklerine imza atıyor. Çözüm kurs merkezleri ile sınavlarda yüksek başarı yakalayarak hayallerinize ulaşın. Bir kahve içmeye bekliyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR