İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ YİNE DOLU DİZGİN!

İskenderun Gençlik Merkezi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılına özel gerçekleştirdiği birçok projeyi “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür ve Sanatla” şenliğiyle coşkulu bir şenlikle kutladı.

100.yıl programlarına “6 Şubat’a Devre Arası’’ adlı Tematik Futbol kampıyla başlayan İskenderun Gençlik Merkezi, Kort Tenis, Badminton, Voleybol turnuvaları düzenleyip Akıl Zeka oyunları ve Top Sektirme yarışmalarıyla devam etti.

Primemall AVM’de tüm gün süren şenlikte İskenderun Gençlik Merkezi DENE-YAP ve İnovasyon öğrencilerinin yaptığı proje ve çalışmalar bilimseverler tarafından yoğun ilgi görürken Resim ve Ahşap Yakma sergisi de görsel bir şölen oluşturdu ayrıca Akıl Zeka oyunları standıyla çocuklar eğlenip güzel vakit geçirdi.

İskenderun Gençlik Merkezi Piyano, Gitar, Bağlama eğitmenlerinin ve öğrencilerinin hazırladığı koro, solo ve piyano resitaliyle müzik ziyafeti yaşandı. Şenliğe İskenderun Koordinatör Kaymakamı Miyase Demirkoparan katılarak her bir alanı gezerek gençlerle sohbet etti ve turnuva, yarışmaların madalyalarını gençlere takdim etti.

Akıllara kazınan ‘Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür ve Sanatla’ şenliğinin ardından 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı 100.yıl Kortej Yürüyüşü törenine gönüllü gençleri, tüm çalışanları ve İskenderun Gençlik Merkezi engelsiz atölyesinde yer alan Down Sendromlu öğrenci ve velileriyle katılarak törende kendilerini gururla temsil etti.

Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
“İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak ‘Vatanını seven görevini en iyi yapandır’ prensibiyle ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılının gururuyla düzenlediğimiz projeleri ve “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür ve Sanatla…’’ şenliğini başarılı bir şekilde atlattık.Yüksek bir gayretle çalışarak atlattığımız ve çok olumlu dönütler aldığımız bu süreç için tüm İskenderun Gençlik Merkezi ailesine, bizlere destek olan Primemall AVM müdürü Derya Karaciğer’e ve şenliğimize katılarak bizleri onure eden Koordinatör Kaymakamımız Miyase Demirkoparan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve konuşmamı Atamızın ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözleriyle bitirmek istiyorum..”
HABER MERKEZİ