İGC’DEN MHP İSKENDERUN İLÇE TEŞKİLATI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, tarihi binayı restore ederek, teşkilat binası olarak hizmete açan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret, sohbet ortamında gerçekleşti. Deprem sonrasında binaları ağır hasar alan MHP ilçe teşkilatı yeni yerine taşındı.

Daha önce Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nin kullandığı ve sonra uzun bir süre boş kolan yerin tadilatını yaptıran ve burayı kullanıma açan MHP ilçe yönetimi tarihi mekanın da korumasını sağlamış oldu. Kendilerini ziyaret eden gazetecileri kapıda karşılayan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partilerin binanın bahçesinde bir arada oturarak, Hatay ve İskenderun’un genel durumunu konuştular.

Eylül ayı içinde genel kurulunu gerçekleştiren ve güven tazeleyen Başkan Turan Bozkurt’u kutlayan İGC Başkanı Diyap Atar, yeni dönemde Başkan Bozkurt’a ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basının çok önemli bir güç olduğunu belirten Başkan Bozkurt, İGC Başkanı Diyap Atar ve beraberindeki heyete ziyaret için teşekkür etti.