FUAT TOSYALI, ‘CUMHURİYET, DÜNYADA ÖRNEK ALINAN İŞLER İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞMAK DEMEK’

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyor olmanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Tosyalı Holding’in sosyal medya sayfasında yayımladığı kutlama mesajında “Millî mücadele dönemini, Cumhuriyetimizin kuruluşunu ve sonrasında sosyal ve ekonomik alanda atılan adımları düşündüğümde içimi büyük bir minnet ve şükran duygusu kaplıyor” diyen Fuat Tosyalı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

‘BİZLERE HER ZAMAN İLHAM VERDİ’
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Cumhuriyet herkes için farklı anlamlar ifade edebilir ama benim için her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için var gücümle çalışmak demekti. Eğitimde, kültürde, teknolojide ve elbette sanayide dünya neredeyse biz de orada olmalı, bayrağımızı her yerde zirveye taşımak için daima ileriye doğru koşmalıydık. Cumhuriyetimizin kuruluşunda sanayileşme hamlesi ile çok güçlü bir Türkiye’nin inşası için yapılanlar bizlere her zaman ilham verdi. Bugün sadece Türkiye’nin değil 3 kıtada sayıları 40’a yaklaşan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanımızla dünyanın sayılı demir-çelik şirketlerinden biriysek eğer bu, Cumhuriyetimizin sanayileşme yolunda ektiği ilk tohumların eseridir. Bilim, teknoloji, eğitim, gelişim, inovasyon ve her şeyden önemlisi büyük bir azimle çalışarak dünyanın en büyük 30 çelik üreticisinden biri olma hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerliyorsak eğer, bu Cumhuriyetimizi daha nice 100 yıllara taşıyacağımıza olan inancımızın bir sonucudur.

DAHA İYİ BİR GELECEĞI İNŞA ETMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Daha önce de ifade ettiğim gibi benim için Cumhuriyet, dünyada örnek alınan işler için var gücümle çalışmak demek ve bugün böyle bir kültürü Tosyalı’da hep birlikte inşa etmiş olduğumuzu görmek beni çok mutlu ediyor.
İnanıyorum ki dün olduğu gibi Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken de kendimize koyduğumuz hedefler doğrultusunda ülkemizde ve dünyada örnek işlere imza atmaya devam edeceğiz. Dünya yeşil dönüşüm çağına girerken biz de yeşil çelik üreticisi olarak o dünyada yerimizi alacağız. Sürdürülebilirliği bir iş ve yaşam biçimi haline getirerek daha iyi bir geleceği inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız.Ulusumuzun tarih yazan mücadelesi ile kurulan Cumhuriyetimizi, inanıyorum ki bizler çalışarak, üreterek ve dünyada örnek gösterilen yenilikçi işlere imza atarak sonsuza kadar yaşatacağız.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE’
‘Güçlü Türkiye’ hedefiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde atılan ‘yerli ve milli sanayi’ hamlesi doğrultusunda, ‘Türkiye Yüzyılı’ için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, daha nice 100 yıllarda Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağının özgürlük ve bağımsızlığımızın sembolü olarak dalgalanmaya devam etmesini diliyorum” ifadelerini paylaştı.
Haber: Yılmaz AKPINAR