DEPREM SONRASI DESTEK SEFERBERLİĞİNE PLAKETLİ TEŞEKKÜR

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 6 Şubat depreminin ardından üstlendiği kriz yönetiminde ilçeye gönderilen yardım malzemelerinin güven içerisinde muhafaza edilmesine depolarını açarak katkı sunan işadamlarına plaketle teşekkür etti.

Kaymakam Demiryürek, deprem sonrası yaraları sarmak için bölgeye yönlendirilen yardımların muhafazasının yanısıra, vatandaşlara ulaşılmasında da lojistik imkanlarını kaymakamlığa tahsis eden Tosyalı Holding, Güçport Lojistik, Metalat LTD. ŞTİ.’yi ziyaret etti.

Kriz sürecine destek veren işadamlarına teşekkür eden Kaymakam Demiryürek, “Deprem sonrası dönemde yurdun her tarafından duyarlı vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, belediyelerin ve kamu kurumlarının göndermiş olduğu yardım malzemelerinin zayi edilmeden, güven içerisinde saklanabileceği depolar bulmamız lazımdı. Krizin ilk haftasından itibaren depo ve lojistik imkanlarını vatandaşımıza hizmet için Kaymakamlığımıza tahsis eden Tosyalı Holding adına Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı’ya, Güçport Lojistik adına Hamza İlhan’a, Bozatlı Ailesi adına Yakup Bozatlı’ya teşekkür belgelerini takdim ettik. Hayırseverlerimizin ‘devletimizin hizmetindeyiz’ diyerek tahsis ettiği depolar sayesinde gelen yardım malzemelerini hakkaniyetli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için gayret sarf ettik, gayret etmeye devam ediyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR