CUMHURİYET EMEKTİR!

Türk-İş Hatay İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir ulusal bayram değil, aynı zamanda özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür” dedi.

Başkan Çakır Varan, “100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizlere geçmişimizi hatırlatmanın yanı sıra geleceğe dair umutlarımızı da artırıyor. Birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam ediyoruz.

Biz emekçiler üreterek, Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi daha nice yüz yıllara taşımak için mücadelemize devam edeceğiz. Gelecek nesillere ise daha aydınlık bir Türkiye bırakma sorumluluğuyla doluyuz. Bize bu Cumhuriyeti miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ