ARSUZ YUKARI KEPİRCE OKULU ÖĞRENCİLERİNE ‘CUMHURİYET TİŞÖRTLERİ’ ÇOK YAKIŞTI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl coşkusu muhteşem etkinliklere sahne oluyor. Arsuz Yukarı Kepirce okulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına coşku ile hazırlanırken, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nden Atatürk ve 100. Yıl baskılı tişört desteği geldi.

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri, okul bahçesinde prova yapan çocukları ziyaret ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provasını izledi.
Yukarı Kepirce Okul Müdiresi Sinem Berkil, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’a, derneğin yapmış olduğu destekten dolayı çok teşekkür etti. Müdür Berkil, “29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak için çok heyecanla çalışıyoruz ancak tek tip tişört olmasını istiyorduk. Başkanımız Sedat Uysal Bey’e ulaştım ve hemen gereğini yaptı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okula ve öğrencilerine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Sedat Uysal’a yönetimi adına teşekkür plaketi verildi. İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ise “Bugün burada olmak ve bu çocukların mutluluklarını görmek beni ve yönetimimi çok mutlu etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılını geleceğimiz olan çocuklarımızla kutlamak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Çocuklarımızın bulunduğu her yer güzeldir. Bu vesileyle elimizden geldiğince bu tür ihtiyaçlara dernek olarak destek olmaya çalışacağız” dedi.

Okulda bulunan tüm öğrencilerin giydikleri tişörtler ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasının provası gerçekleştirildi. Yapılan gösterileri İskenderun Beşiktaşlılar Derneği yönetimi de duyguyla izledi. Öğrencilerin yaptığı gösteriler sonrası ise program sona erdi. HABER MERKEZİ