ALTIN ADAMLARDAN 100. YILA YAKIŞIR CUMHURİYET RESEPSİYONU

Kuyumcular, Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Cumhuriyetin 100.yılında muhteşem Cumhuriyet Resepsiyonu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan gece protokol katılımcıların Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini anlatan konuşmaları ile devam etti.
Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 100.yılı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu programına CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Dernek ve Oda Başkanları beraberinde aileleri katılım gösterdiler.

Başkan Uğur Fırat yaptığı konuşmada, “Yıl 1923, yıl 2023, aradan yüz yıl geçmiş ve biz şu anda bir arada Cumhuriyetimizi, yani özgürlüğümüzü kutluyoruz. Gazi Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleye minnettarız” dedi.

‘ZULÜM İNSANA YAKIŞMAZ’
Filistin ve İsrail savaşına da değinen Başkan Uğur Fırat, “Zulüm insana yakışmaz. Savaşlar’ın bitmesini barışın gelmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Kuyumcular, Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde hazırlanan gecede, bayraklar sallanarak Onuncu yıl marşı, İzmir Marşı okundu.
Cumhuriyet’in 100. yılı pasta kesiminin ardından Başkan Fırat, geceye katılan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.
HABER MERKEZİ