AKDENİZ ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ’NDEN MESLEK İÇİ DAYANIŞMA TOPLANTISI

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen meslek içi dayanışma toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri tarafından Başkanı Cemal Çelik’in girişimleriyle gerçekleştirilen toplantı Yükseliş koleji salonunda gerçekleştirildi.
Eczacı teknisyenlerinin bir araya gelerek meslek için çalışma prensiplerinden mesleğe olan saygıya kadar birçok konu tartışıldı. Toplantıya Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Eczacılar Odası Başkanı Ebru Celasun, Mardin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, kilis ve Hatay oda başkanları ile yöneticileri katıldı.

Meslek için eğitim toplantısının açılışı konuşmasını Akdeniz Eczane Teknisyenleri Genel Başkanı Cemal Çelik yaptı. Başkan Çelik, “Bölgemizde gerçekleştirilen bu toplantı meslek içerisinde yaşanan sorun ve sıkıntıların giderilmesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz tüm arkadaşlarımızın konuşacağı bir toplantı bizleri burada yalnız bırakmayan Belen Belediye Başkana İbrahim Gül ve Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra meslekte yaşanılan sıkıntıları dile getiren Şanlıurfa Eczane Teknisyenleri Başkanı Aydın Dağ, “Bu güne gelmemizin öncesinde çok büyük mücadeleler vardı. Daha önce bakanlığa gittiğimizde bizi kimse muhatap kabul etmezdi. Şimdi bir arada, daha güçlüyüz” açıklamalarını yaptı.

Mardin Eczane Teknisyenleri Dernek Başkanı Adnan Ulusoy ise “Mesleğe yeni giren bir şeyleri öğrenmek için çok çaba harcamalıdır” dedi. Başkan Ulusoy konuşma sonrasında ise Akdeniz Eczane Teknisyenleri Dernek Başkanı Cemal Çelik’e plaket verdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Eczane teknisyenlerinin yaptığı iş gerçekten çok ama çok önemli. Bu konuda Cemal Çelik Başkanımız la birlikte çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığınız emeklerden dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Bölgenin eczane teknisyenlerini bir arada olduğu bu toplantıda olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Sivil toplum kuruluşları arasında gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyorsunuz Başta Çemal Baykan olmak üzere hepinizi kutluyorum” dedi.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e, Genel Başkan Çelik tarafından plaket verildi.
HABER MERKEZİ