TOSYALI HOLDİNG’İN EN TEMEL DEĞERLERİNDEN BİRİ GÜVENİRLİLİK VE YENİLİKÇİLİK!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, ‘Fast Company Türkiye’ye Anadolu’nun en büyük şirketinin ajandasını ve gelecek planlarını konuştu. Tosyalı Holding’in, köklerinin 70 yıl öncesine kadar uzandığını aktaran Şerif Tosyalı, “En temel değerlerimizden biri güvenilirlik. 3 farklı kıtada, uluslararası çalışıyoruz. Tamamen güvene dayalı bir ilişkimiz var. Her zaman açık, şeffaf ve hesap verebilir bir ilke edindik” dedi.

‘DÜNYA’DA İLK OLAN İŞLERE GİRİYORUZ’
Çevre yatırımlarıyla da öne çıkan Tosyalı Holding’in genç ve başarılı yönetim kurulu üyesi Şerif Tosyalı, “En temel değerlerimizden biri de yenilikçilik. Dünyada ilk olan işlere giriyoruz. Güneş enerjisi, hidrojende ilkleri teşkil eden projeleri yürütüyoruz. Sadece ekonomik değer değil, çevresel, toplumsal gelişmeleri de önceliklendiriyoruz. Çözüm odaklı insan kaynağı yapımız var. Rekabet üstünlüğümüzü sürekli gelişen ve değişen insan kaynağımıza borçluyuz. Şirket kültürümüz, yaşamda pozitif etki yaratmaya odaklı. Çalışanlarımız da bunun gücü” dedi.

KULLANDIĞIMIZ SUYUN YÜZDE 60’INI GERİ KAZANIYORUZ
“Su kullanımı iki yıl içinde, kullandığımız suyun yüzde 60’ını geri kazanarak sürdürülebilir bir su kullanımı sağlayacağız” diyen Şerif Tosyalı, “Sürdürülebilirlik konusunda uluslararası standartları benimsiyoruz. Uzman kuruluşlarla çalışıyoruz. Karbonsuz çelik, sorumlu ekosistem yönetimi ve işin geleceği olmak üzere üç başlık altında çalışmalar yürütüyoruz. Japon iş kültürü ve Tosyalı iş kültürünü çok iyi bir şekilde yoğurarak dünya ölçeğinde bir iş modeliyle Tosyalı Toyo’da yıllardır başarıyla işleyen bir ortaklık sürdürüyoruz. En yeni teknolojileri kullanma konusunu şirket kültürü haline getirmek için adımlar atıyoruz. Küresel şirket konusunu geliştirmek için de kendimizi değişime açık tutuyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.
Haber: Yılmaz AKPINAR