HBB’nin Yapmadığı Bir Yolu Daha Cumhur İttifakı Yapıyor

Cumhur İttifakına destek verdiği için HBB yönetimi tarafından ayrımcılığa uğrayan ve hizmet alamayan Kırıkhan Ceylanlı Mahallesi’nin imdadına Milletvekili Yayman yetişti.

Yıllardır çözüm bekleyen Kırıkhan’ın Alan Yaylası yolunda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı asfalt çalışması AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın girişimleri ile başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’a tüm hizmetler için verdiği açık destek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sözü ve Milletvekili Yayman’ın girişimleriyle 20 binden fazla vatandaşın yaşadığı alandaki ulaşım sorunu çözülüyor.

SU, YOL GİBİ TEMEL HİZMETLERE BİLE HBB’DEN PARA YOK
Halkın sorunlarını görmezden gelen, halktan kopan, deprem sürecinde halkla arasına duvarlar ören Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetiminin acziyeti nedeniyle yapılamayan bir projeyi daha AK Parti hayata geçirecek.
Deprem felaketi nedeniyle yoğun göçe maruz kalan Kırıkhan’ın Ceylanlı Mahallesi’ne bağlı Alan Yaylası’nın yolunun olmamasından şikayet eden vatandaşların sorunları için çözüm sözü veren Milletvekili Yayman, bir sözünü daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Ceylanlı Mahallesi’ni defalarca ziyaret eden Milletvekili Yayman, 13 kilometre uzunluğundaki yol için daha önce vatandaşlara söz vermiş, bu sözünün yerine getirilmesi için de yoğun bir diploması trafiğine girişmişti. Cumhur İttifakına yoğun destek verdiği için HBB yönetimi tarafından ayrımcılığa uğrayan ve hizmet alamayan Ceylanlı Mahallesi’nin imdadına Milletvekili Yayman yetişti.

YOL ÇALIŞMASI BAŞLIYOR
İçişleri Bakanlığı tarafından projenin tüm maliyeti Kırıkhan Belediyesi’ne yatırılırken, yol projesinin önümüzdeki günlerde hayata geçmesi bekleniyor. Milletvekili Yayman’ın hassasiyetine teşekkür eden yöre halkı, bir hizmetin daha kazandırılmasından çok mutlu olduklarını dile getirerek başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve emeği geçen herkese şükranlarını sundular.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan yavuz ise “Cumhurbaşkanımıza ve Vekilimize teşekkür ederiz. Bu yol tarihi bir yol. Uzun zamandır Büyükşehir yapmıyordu. İçişleri Bakanlığımızın aktardığı ödenekle bu yolu belediye olarak biz yapacağız” dedi.