ARSUZ KAYMAKAMLIĞI’NDAN “MEVLİDİ NEBİ AŞI” ETKİNLİĞİ

Arsuz Kaymakamlığı, EXPO Konteyner kentinde Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla ‘Mevlid-i Nebi Aşı’ etkinliği gerçekleştirdi.

İslam dünyasının önemli gün ve gecelerinden biri, Hazreti Muhammed’in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Yüce Allah’ın affına mahzar olmak isteyen Müslümanlar, camilerde ibadetlerini ihya edecekleri bugün için Arsuz Kaymakamlığı da EXPO alanında konuşlandırılan konteyner kentte barınan depremzede vatandaşlar için ‘Mevlid-i Nebi Aşı’ etkinliği düzenledi.

BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞİYOR
Arsuz kaymakamlığı tarafından düzenlenen ikram etkinliği Bodrum Belediyesi’nin geçici barınma konteyner kentinde gerçekleştirildi. Arsuz Kaymakamı Haca Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Jandarma komutanı İbrahim Dündar ile bölgenin kanaat önderleri katıldı.

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar ve Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ile kanaat önderleri konteyner kentte bulunan depremzede vatandaşlara yemek ikramında bulundu.Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, böyle özel bir günde kaymakamlığın önderliğinde düzenlenen ‘Mevlid-i Nebi Aşı’ ile birlik beraberliğin, manevi duygularla pekiştiğini söyledi. 

Tüm vatandaşların Mevlid Kandilini kutlayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar Kaymakamlık tarafından Mevlid Kandili gecesi münasebetiyle EXPO alanında konuşlanan Bodrum Belediyesi’nin konteyner kentinde bulunan vatandaşları bu özel günde ikramlarda bulunmak istediklerini kaydetti.
HABER MERKEZİ