‘Çocuk Köyü’ Projesi Miniklerin Buluşma Noktası Olacak

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Çocuk Köyü projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı. Başkan Tosyalı, “Şehrimiz ve bölgede bir ilk olacak projemiz tamamlandığında çocuklarımızın buluşma noktası İskenderun Çocuk Köyü olacak. Kentimize ayrı bir değer katacak olan projemizi en kısa zamanda tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ÇOK AMAÇLI SALONLAR BAKIMDAN GEÇİYOR
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra, Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından kent genelinde deprem afetinde büyük hasar gören Çok Amaçlı Salonlarında devam eden bakım onarım, tadilat ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tosyalı, “Hemşehrilerimizin daha güvenli ve huzurlu ortamlarda taziyelerini kabul edebilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor” dedi.

HAFRİYATLAR KALDIRILIYOR
Başkan Tosyalı ayrıca, eski hal pazarı yerinde kurulan geçici konaklama yeri Çadırkent alanının kaldırılmasının ardından bölgede geniş kapsamlı devam eden temizlik ve hafriyat kaldırma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Tosyalı, “Sabırla ve zamanla şehrimizi yeniden ihya edip, birbirimize kenetlenip, yarınlarımızı el birliğiyle inşa edeceğiz inşaallah” diye konuştu.

DENİZCİLER’E ÇOK AMAÇLI SALON VE SOSYAL TESİS
Gün boyunca sahadaki çalışmaları sürdüren Başkan Tosyalı, kent genelinde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından devam eden yolların bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını da incele. “İskenderun’umuzda yolları daha güzel daha konforlu bir hale getirmek için şehrimizin her köşesinde durmadan yorulmadan çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” diyen Başkan Tosyalı, Denizciler’de yapımı süren Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesis Projesini yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı.

Başkan Fatih Tosyalı, “Yapımı tamamlanarak yıl sonu itibariyle hizmete açılacak projemizin şimdiden değerli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR