KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN LGS BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puanla birinci olan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Safa Kara ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Gökçe Minel Bönceoğlu’nu ödüllendirdi.

Törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Asıl, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Ahmet Tuğ, öğrenci velileri Davut Kara, Rümeysa Demir Kara ve İnci Bönceoğlu katıldı.

Kaymakam Demiryürek, “Bugün Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi ağırladık. Büyük fedakarlıklar, büyük gayretlerle başta aileleri olmak üzere öğretmenlerinin çabalarıyla ve tabii ki kendi çalışmalarıyla güzel başarı bir elde etmişler. Evlatlarımıza şimdiden ömrü boyunca başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen okullarımızın tüm idareci ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ise ise şu ifadelere yer verdi:
“Her iki evladımıza da inşallah bundan sonraki eğitim öğretim hayatında aynı başarıyı artırarak devam edeceğine inanıyoruz, tekrar tebrik ediyorum.”
Haber: Yılmaz AKPINAR