İSKENDERUN’DA AVUKATLARA KONTEYNER OFİS

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 6 Şubat depreminde ofisleri kullanılamaz hale gelen avukatların kullanımına sunacağı konteyner ofislerin devrine dair protokole imza attı.

İskenderun’daki yerleşik avukatların hizmet vermesi için Primemall yanında tahsis edilecek olan avukat çalışma yerleşkesinin teslim protokolünü Kaymakam Demiryürek’in yanısıra Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın da imzaladı. Törende Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen ve yönetim kurulu üyeleri Av. Murat Cengiz Güzeltepe, Av. Hamdi Evren, Av. Murat Bora Oğuz da hazır bulundu.

Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, avukat yerleşkesinin meslektaşlarına hayırlı olmasını dilerken, “Hem baromuz, hem baromuz üzerinden hizmet ettiğimiz Hatay halkı, son dönemde bin yılın felaketinde yaralarımızı sarma adına desteğinizi asla unutmayacağız. Size şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de, depremin etkilerini silmek için çalıştıklarını belirterek, “Hep beraber ortak kamu hizmeti yürütmek adına sizler için hayırlı bir mekan olur inşallah” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ