HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI GÖREVE HIZLI BAŞLADI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği toplantı ve ziyaretlerle dikkat çekiyor.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Onur Emir ve 2. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tarık Çetin’in katılımıyla İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Vali Yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanının katılımıyla; deprem afeti sonrasında zarar gören yapıların enkaz kaldırma çalışmalarında gelinen son durumun ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.

İlimizde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleriyle da bir toplantı gerçekleştiren Vali Masatlı, heyet ile birlikte toplantıda ilimizde sunulan kamu hizmetlerinin genel işleyişi ve normalleşme sürecinde yapılması gerekenler ele alındı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ayrıca, Vali Yardımcısı Abdullah Aktaş ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı şube müdürlerinin katılımıyla, ilimizdeki kamu yatırımlarının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya da başkanlık etti.

Vali Masatlı daha sonra, okulların genel durumu ve Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyetleri ile ilimiz genelinde eğitim -öğretimin normalleşmesi adına yapılan çalışmalara ilişkin toplantıya başkanlık etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR