CRT METAL, FORTUNE 500 LİSTESİNDE 13 BASAMAK YÜKSELDİ

CRT Metal, büyüyen ve üreten Türkiye’nin en güçlü firmaları arasında olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’in vizyonu, başarılı yönetim anlayışıyla yükselme trendini sürdüren şirket, Fortune 500 Listesinde performansını katladı.

HER ZAMAN DAHA İYİYE!
Başarılı İş İnsanı Atıf Ceritbinmez, CRT Metal ile gerekli olan dönüşümü sürekli yenileyerek, geleceğin dünyasına hazırlıyor.
CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, “Türkiye’nin en büyük şirketlerinin sıralandığı Fortune 500 Listesinde olmanın ve bir önceki yıla kıyasla 13 basamak yükselmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hayallerimiz hedeflerimiz, hedeflerimiz gerçeğimiz oldu. Üstünde yaşadığımız topraklardan, paydaşlarımızdan ve çalışanlarımızdan aldığımız güçle yepyeni hayallere ve hedeflere hep birlikte ve her zaman daha iyiye..” açıklamasında bulundu.

Ceritbinmez, “CRT Metal olarak şirketlerimizde verimliliği ve sürdürülebilir büyümeyi artıracak stratejileri benimsiyoruz. Her zaman çalışmalarımızın merkezine insanı ve sürdürülebilirliği aldık. Dünyamıza ve topluma karşı sorumluluğumuzun farkında olarak uluslararası standartlarda üretiyoruz. Sorumlu iş yapma modellerimizle çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, müşterilerimizle el ele vererek bunun için ortak çaba gösteriyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR