İskenderun Gençlik Merkezi’nde Faaliyetler Doludizgin

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan büyük yıkımın acılarının dindirilmesi, yaraların sarılmasında önemli bir görevi üstlenen İskenderun Gençlik Merkezi faaliyetlerine doludizgin devam ediyor.

İskenderun Gençlik Merkezi 6 Şubat depremiyle birlikte çok önemli bir görevi üstlenerek, deprem felaketinin yaralarının sarılmasında ihtiyaçların ulaştırılmasında, koordinasyonunda yoğun bir mesai harcadı.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’in yönetiminde, depremzedeler, günlük iaşeden, her türlü ihtiyaçlarına kadar buradan temin etti. Yıkımın ağır şartları, yaraların sarılma sürecinde üstlendiği görevi başarıyla yerine getiren İskenderun Gençlik Merkezi, 6 Marttan itibaren yeniden asli görevine döndü. Gençliğin eğitiminden, sportif faaliyetlerine, depremin ağır travmasını atlatma terapilerine kadar birçok aktiviteyi başlatan İskenderun Gençlik Merkezi gençlere yön vermeyi sürdürüyor.

Gençlik Merkezi yaklaşık dört aydır gençlerle birlikte eğitimler, sportif aktiviteler, yaz kurslarıyla daha çok genci ekseninde toplayarak doğru zaman geçirme faaliyetlerinde bulunuyor. Robotik kodlama eğitimleri ile öğrencilerin sistematik, analitik düşünmesini de sağlayan İskenderun Gençlik Merkezi ‘Sende robotik kodlama eğitimleri ve daha farklı alanlarda eğitim almak isteyenleri’ yaz dönemi eğitimlerine bekliyor.