BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN!

İskenderun’da, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

İskenderun Kaymakamlığınca düzenlenen program, kaymakamlık avlusunda gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, törene katılanların bayramını kutladı. Bayramlaşmaya, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Yusuf Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri daha sonra, İskenderun KYK yurtlarında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile kurulan Gönül Mutfağı gönüllüleriyle Kurban Bayramı vesilesiyle kurulan Gönül Sofrasında bir araya geldi.
Başkan Fatih Tosyalı, “Afetin ilk gününden itibaren hemşerilerimiz için özveriyle yemek hizmeti veren Gönül Mutfağı gönüllülerine emekleri için teşekkür ederek Kurban Bayramlarını kutladık” dedi.

PREFABRİK EVLERDE BAYRAMLAŞMA
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile birlikte hayırsever Alp Ateş Gübre firması tarafından yaptırılan Prefabrik Evlerde konaklayan depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Tosyalı, “Rabbim nice bayramlara hep birlikte sağlıkla ve huzurla erişmeyi nasip etsin inşallah” dedi.
Heyet ayrıca, Kurban Bayramı dolayısı ile AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde parti mensuplarıyla bir araya geldi.
Haber: Yılmaz AKPINAR