Başkan Fatih Tosyalı’dan Ankara’da ‘Güçbirliği’ Buluşmaları

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekillerine hitap ettiği TBMM’de düzenlenen AK Parti Meclis Grup Toplantısına katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı, Ankara mesaisinin ilk gününde Hatay Vakfı tarafından düzenlenen programda, milletvekilleri, bürokratları ve iş insanlarıyla bir araya geldi.
Başkan Tosyalı, “Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında istişare ve değerlendirmelere devam edeceğiz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, Mehmet Kesik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Başkar ile birlikte Hatay milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyetin, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, CHP Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu, Mehmet Güzelmansur, Necmettin Çalışkan ve İyi Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’e bulunduğu ziyarette, Hatay’ın yaralarını silmek için yapılan ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

Heyet ayrıca, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte önceki dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay’ı ziyaret etti. Ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi.

Haber: Yılmaz AKPINAR