Arabayı Çaldılar, Çadırın İçinde Söküp, Parçalarını Bir Başka Otomobile Taktılar

İskenderun’da önceki gün çalınan bir otomobil sokak ortasına kurulan deprem çadırının içinde parçalanmış vaziyette bulundu. İskenderun Esentepe mahallesinden Şehit Jandarma Mevlüt Küçük Caddesi üzerinde park halinde bulunan araç kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı. Aracının çalındığını fark eden Cemil Ünal soluğu Emniyet Müdürlüğünde aldı.

Aracının çalındığını bildirmesi üzerine harekete geçen emniyet ekipleri tüm bölgede çalışma gerçekleştirdi. Bir yandan polisler aramalarını sürdürürken bir yandan da aracın sahibi ve yakınları da sokak sokak araçlarını bulmak için çaba harcadı. Deprem nedineyle sokak aralarına kurulan çadıra gizlenmiş şekilde bulunan çalıntı otomobil görenleri bile şaşkına çevirdi.

İskenderun Emniyet ekiplerinin detaylı incelemeleri sonrasında deprem için kullanılan çadır içerisinde bulunan araç parçalanmış ve bir başka araca parçalarının takıldığını tespit etti. Aracı çalınan vatandaş ve yakınları ise çadırın içerisinde bulunan otomobillerinin durumunu görünce şok yaşadı.
Çadır içerisinde kesim yaparken ses çıkacağından dolayı içeriye kurduğu ses sisteminde müziğin sesini açarak çalışmaya devam ettiği görüldü. Emniyet ekipleri Kocatepe mahallesi 359 sokak üzerinde deprem için kurulan çadır içindeki araçtan sökülen parçaları aynı mahallede 363 sokak üzerinde bir başka araca monte edilmiş şekilde bulundu.

İki araca da el koyan emniyet güçleri, olayın aydınlatılması ve hırsızların tespit ve yakalanması için çalışmalarını hızlandırdı.
HABER MERKEZİ