UZM. DR. NİLAY KILIÇ ÇINAR PALMİYE’DE, OP. DR. NAİL ERDOĞAN GELİŞİM’DE

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Nilay Kılıç Çınar, İskenderun Palmiye Hastanesi Ailesine katıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan ise, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Alanında uyguladığı hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunan Uzm. Dr. Nilay Kılıç Çınar, “Nöral terapi, kuru iğneleme, kinezyotaping (esnek bantlama), kas – iskelet sistemi hastalıkları, romatizmal hastalıklar, inme rehabilitasyonu, serebral palsi rehabilitasyonu, parkinson ve MS rehabilitasyonu, el rehabilitasyonu tedavilerini Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

UZM. DR. NİLAY KILIÇ ÇINAR KİMDİR?
Uzm. Dr. Nilay Kılıç Çınar, 1975 yılında Çorum’da doğdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Nilay Kılıç Çınar, Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. İskenderun Devlet Hastanesi, Özel Defne Hastanesi, Kırıkhan Özel Bilim Hastanesi’ndeki çalışma hayatının ardından İskenderun Gelişim Hastanesi Fizik ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görevine devam etti. Uzm. Dr. Nilay Kılıç Çınar, Palmiye Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Birimi Uzman Hekimi olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

OP. DR. NAİL ERDOĞAN KİMDİR?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan ise, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Nail Erdoğan, “Gebelik takibi ve doğum süreci, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), ürojinekoloji (idrar kaçırma), jinekolojik operasyonlar (kist, miyom, rahim alınma operasyonları) jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (çocuk istemi tedavisi) genital estetik cerrahisi, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
1980 Adana doğumlu Op. Dr. Nail Erdoğan; ilk orta ve lise öğrenimi Adana’da tamamladıktan sonra, 1998-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.
2005-2010 yıllarında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman hekim unvanını alan Op. Dr. Nail Erdoğan, 2010-2012 yıllarında Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında Aksaray Ortaköy Devlet Hastanesi’nde uzman hekim ve başhekimlik görevlerinde bulundu.
Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi ve Kırıkhan Özel Bilim Hastanesi olmak üzere 10 yıldan uzun bir süredir Hatay’da görev yapan Op. Dr. Nail Erdoğan, Mayıs ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Uzmanı olarak çalışmasına devam etmektedir.