PAYAS BELEDİYESİ, ŞEHRİN TEMİZLİĞİ İÇİN 100 YENİ PERSONEL ALIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan temizlik işleri yapılmayınca vatandaşın sesini yine Payas Belediyesi duydu. Hatay ilindeki temizlik işlerinin yetersizliği nedeniyle, Payas Belediyesi yönetimi harekete geçti ve yollar, parklar ve kamusal alanların temizliği için 100 yeni personel alımı yapacağını açıkladı.

Payas Belediyesi’nin başlattığı yeni istihdam ile 100 kişiye iş imkânı sağlanacak ve temizlik işlerine yönelik hizmetler artırılacak. Yapılacak çalışmalar ile Payas halkının yaşam kalitesi yükseltilecek ve huzurlu bir çevre sağlanacak.

Payas Belediyesi, halkın mutluluğu ve refahı için çalışmalarına aralıksız devam edecektir. Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçe sakinlerine daha temiz bir çevre sağlamak için bu adımın atıldığını belirterek, “Milletimize hizmet etmek bizim için bir borçtur. Bu borcu ödemek için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyiz” ifadelerini kullandı.

HBB, HER KONUDA YETERSİZ KALDI
Payas Belediyesi’nin, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki temizlik işlerinin yetersizliği nedeniyle harekete geçmesi, ilçede yaşayanların takdirini topladı. Başkan Altan, belediyelerinin vatandaşların ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri sunmak için çalışmalar yaptıklarını vurgularken, ilçe sakinleri de belediyenin bu yönde attığı adımlardan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Payas Belediyesi’nin, halkın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ettiğini ve “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” ilkesiyle çalıştığını bir kez daha göstermesi, ilçe sakinlerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Belediye yönetimi, milletin hizmetinde olduğunu her fırsatta vurgularken, çevrenin temizliği için de gerekli tüm adımları atacağını belirtiyor.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Yapılmayanları gördük, milletimize reva görmedik. Milletine aşkla bağlı yürekler olarak, yaptığımız her işi ‘halka hizmet Hakk’a hizmettir’ şiarıyla ve minnet borcumuz olarak yapacağız. Allah’a can, milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur, olmayacaktır” diyerek, Payas Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.