TOSYALI HOLDİNG İŞ ORTAKLARININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyeleri Şerif Tosyalı, Yavuz Tosyalı ve Kadir Tosyalı, deprem felaketinden etkilenen şehirlerde bulunan iş ortaklarını ziyaret ederek, baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini paylaşıyor.

Ramazan ayında, güzel sohbetler eşliğinde kaynaşma imkanı bulan ziyaretlerde Genç Tosyalılar, “Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elâzığ, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep’te bulunan iş ortaklarımızın memnuniyetlerini ve gözlerindeki umudu görmek bizi gerçekten mutlu etti. Bugün birliğe, beraberliğe, yardımlaşmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var. İş ortaklarımızla, dostlarımızla bir araya gelerek onlara bu süreçte moral vermemiz gerekir diye düşündük” dedi.

İş ortaklarıyla birlikte iftar sofralarında bir araya gelmenin mutluluğunu da Ramazan ayı boyunca yaşamaya devam eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyeleri Şerif Tosyalı, Yavuz Tosyalı ve Kadir Tosyalı, “Böyle zorlu bir dönemde bir araya gelerek dayanışma içinde olmanın önemine inanıyoruz. Tosyalı Holding ailesi olarak, her zaman olduğu gibi, ülkemizin her köşesindeki iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
İnşallah bu yaraları hep birlikte el ele vererek kısa sürede saracağız. Gün birlik olma günü” şeklinde konuştu.

Yılmaz AKPINAR