NERMİN YILDIRIM KARA’DAN MEZARLIK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, parti emekçilerini ve şehitlerimizi mezarı başında andı.
İlk olarak depremde vefat eden Cumhuriyet Halk Partili isimlerin mezarları başında dua eden Nermin Yıldırım Kara, daha sonra yine depremde kaybettiğimiz basın emekçileri Burak Milli, Neşet Alkan, Haluk – Figen Arlı’nın mezarlarını ziyaret ederek, tüm basın şehitlerine rahmet diledi.
Son olarak İskenderun şehitlik ziyareti yapan CHP Hatay milletvekili 2. Sıra adayı Nermin Yıldırım Kara burada yaptığı konuşmada, “Seçim çalışmalarına hayatını kaybeden vatandaşlarımız, partililerimiz ve basın emekçileri ile şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etmekle başlamak istedik. Deprem felaketinde çok canımız yandı, çok canlarımız gitti. Partimize emek vermiş bir çok ismi kaybettik, gazeteci dostlarımızı yitirdik. Çok üzgünüm. Allah bir daha bizlere bu acıları yaşatmasın. Rabbim vatan uğruna canını veren şehitlerimize rahmet eylesin” şeklinde konuştu.