DR. CAYMAZ, “BU BİR VEDA DEĞİL, KISA SÜRELİ AYRILIK’

İskenderun Palmiye Hastanesi eski Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, “Evimin hasarlı olması, iki oğlumun eğitim durumları ve bize olan ihtiyaçları nedeniyle evimizin ve sitemizin tadilatı bitene kadar oğullarımızın da son senelerinde yanlarında olmak için hastane yönetiminin tam desteğiyle eşim Dr. Muazzez Caymaz ile kısa bir süreliğine İskenderun’dan ayrılmak zorunda kaldık” diyerek, bunun veda olmadığını belirtti.

Dr. Caymaz’ın açıklaması şöyle; “Yaşadığımız felaket sonrasında şehrimize, mesai arkadaşlarıma ve hastane yönetimine olan sorumluluk duygularımızla iki buçuk ay burada eşim Dr. Muazzez Caymaz ile hizmet verdim ve hastanemin ayağa kalkarak tekrar aynı düzende faaliyete geçmesi için elimden geleni yaptım. Evimin hasarlı olması, iki oğlumun eğitim durumları ve bize olan ihtiyaçları nedeniyle evimizin ve sitemizin tadilatı bitene kadar oğullarımızın da son senelerinde yanlarında olmak için hastane yönetiminin tam desteğiyle eşim Dr. Muazzez Caymaz ile kısa bir süreliğine İskenderun’dan ayrılmak zorunda kaldık.

İstanbul’da yakınları olan tüm dostlarıma ihtiyaç halinde 24 saat olmak üzere bana ve eşime güvenebileceklerini hatırlatırım. Bunun bir veda değil kısa süreli bir ayrılık olduğunun altını çizmek istiyorum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle, sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Yılmaz AKPINAR