CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI NERMİN YILDIRIM KARA BAYRAM BOYUNCA HALKLA BULUŞTU

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, Bayram boyunca halkla buluşmaya devam etti.
Gültepe mahallesinde Vanlı Ömer olarak tanınan Ömer Ergüç’ün düzenlediği açık alan toplantısına katılan Kara, burada mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Daha sonra ID Kültür ve Sanat’ın NOCTURE ve UCİM destekleriyle gerçekleşen ‘Çocuklar için Tasarım Atölyesi’ etkinliğine katılan Nermin Yıldırım Kara çocukların sevincine ortak oldu ve miniklerle birlikte oyun oynadı.

Sırasıyla Fatih Sultan mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkoğlu, Güzelçay mahallesi muhtarı Mehmet Zebun, Orhan Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü, ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli’nin aileleri ve mahalle sakinleriyle bayramlaşan Kara, buruk bayram yaşadıklarını ama inşallah bundan sonraki bayramlarda eski bayram neşesi ile yine kucaklaşacaklarını diledi.

Yıllarca görev yaptığı AKFİL’deki mesai arkadaşlarından olan Ali Yaldız’ın evinde bayram ziyareti yapan kara burada mesai arkadaşları ile de hasret giderdi.
Son olarak İskenderun’da kurulu olan Gemlik Konteyner kenti ziyaret eden Nermin Yıldırım Kara. burda yaşayan depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünü hatırlatan Kara, “13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu biliyorsunuz depremzedelere bedelsiz, şartsız kalıcı konut sözünü verdi. Sizlerden biraz daha sabır bekliyoruz. 15 Mayıs’da bu ülkeye yeniden bahar gelecek. Bu acıları bu olumsuz şartları birlikte atlatacağız” dedi.