AKŞENER VE İMAMOĞLU SAMANDAĞ’DA MİTİNG DÜZENLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’ın Samandağ ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Burada konuşan Meral Akşener, “Cumhuriyet Halk Partililer gücenmeyin de; bir oy Kemal’e bir oy Meral’e alabilir miyim?” dedi.

Hatay’ın Samandağ ilçesine gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremzedelerle bir araya geldi.
Akşener ile İmamoğlu, Hz. Hızır Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. Burada konuşan İmamoğlu, ” Millet İttifakı’nın iktidarında size söz veriyoruz bu milletin evlatlarını birbirinden ayırmayacağız. Bu milletin evlatlarına eşit fırsatlar vereceğiz. Bu milletin evladı çalıştığında her şey olacak. Çalıştığında Samandağ’ın bu memleketin evladı her makama gelecek. Ramazan ayında hep beraber dualar ettik. Ramazan Bayramı’nda buraya geldik. Hz. Hızır Türbesi’nde dua ettik. Allah kabul etsin. Memleket için dua ettik. Ramazan ayı bu memleketin her insanına bolluk bereket getirsin. Çocuklarımızın evlatlarımızın eğitim hayatı güzel geçsin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Hatay’da olduğu için Ekrem İmamoğlu’nun programına dahil olduğunu kaydederken, “Dolasıyla bugün bu güzel toplantıda sizlerle beraber olmamı sağladı. Ona ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Her birinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Aslında Samandağ olmuş, uzun uzun konuşmaya lüzum yok. Sadece Malatya’daydım oradan selam getirdim. 14 Mayıs’ta gerçi Samandağ kararını vermiş” diye konuştu.