AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KARARLI, ‘YENİ BİR HATAY İNŞA EDECEĞİZ!’

AK Parti; Kırıkhan, Hassa, Kumlu, Reyhanlı ve Altınözü İlçe Teşkilatlarında Milletvekili aday tanıtım toplantılarını geniş bir katılımla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdi.

AK Parti Hatay Milletvekili adayları Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Zehra Eren, Cengiz Yıldız, Filiz Özçörekçi, Ahmet Alper Soylu, Mehmet Hakan Yılmaz, Halil Ersen Doğan ve Necmiddin Çito’nun katıldığı tanıtım toplantılarında “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyada “Türkiye Yüzyılı” olacak ve hep beraber Hatay’ı yeniden ayağa kaldırıp ülkemizin parlayan yıldızı yapacağız” vurgusu yapıldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel konuşmasında, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Gece gündüz demeden milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda hemşehrilerimin en güçlü desteği vereceğine inancım tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm imkanlarımızla milletimizin yanındayız. Bu zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız inşallah” dedi.

Milletvekili Hüseyin Yayman ise, “Aday tanıtım toplantısında dava arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Bu şehri yeniden imar etmeye, kardeşliğimizi daim etmeye Hatay’ı eskisinden daha güzel hale getirmeye olan kararlılığımız ile daha çok çalışacağız” dedi.

Hatay’ı yeniden “ayağa kaldırmak” için çok çalışacaklarını belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, “Çocuklarımızı tekrar bu sokaklarda oynatacağız, okullarına göndereceğiz, esnafımızı iş yerlerine götüreceğiz. Çiftçimizle, sanayicimizle, memurumuzla hep beraber inşallah Türkiye’de örnek bir şehri burada inşa edeceğiz” dedi.