ADNAN MENDERES AYBABA DEPREMZEDELERİN YANINDA!

Milli Spor Yorumcusu, efsane futbolcu Adnan Menderes Aybaba, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde açılan yaraları sarmaya devam ediyor.

İskenderun’da depremzedelere 3 yardım tırı gönderen Aybaba, yakın arkadaşı Ömer Baysal aracılığıyla temel ihtiyaç noktasında sağladığı yardımları seferber etti.

Adnan Menderes Aybaba, “Millet olarak ülkemizin Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerini etkileyen depremler sonucunda tarihimizin en büyük felaketlerinden birine şahit olduk. Pek çok şehrimizde önemli hasarlar ve can kayıpları meydana gelmiştir. Bu ağır felakete hüzünle eşlik etmekle kalmıyoruz, aynı zamanda yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, milletimize hizmet etmek, daha güzel yarınlar için temeller atmaktır. Bir bütün olarak güç birliği yapıyor ve depremzede kardeşlerimizin yanında oluyoruz” dedi.

İskenderun Yelken Kulübü’nün kurucularından, Milli Optimistçi ve yelken yarışlarında birincilikleri olan Aybaba, 17-18 yaşlarında İskenderunspor’da, daha sonra Sarıyer ve Göztepe’de futbol oynadı.

Yılmaz AKPINAR