İSKENDERUN’A KAR YAĞDI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Kar Şenliği etkinliğinde çocuklarla bir araya geldi.
İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt alanında gerçekleştirilen kar şenliğine vatandaşlardan yoğun ilgi vardı.
15 günlük tatilin son gününde çocukların kartopu oynama imkanından faydalanması için Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla gerçekleştirilen etkinlik çocukların kartopu keyfiyle son buldu.
İskenderun’un Kaledibi yaylasından toplanan kar kamyonlara yüklenerek İskenderun Anıt alanına getirildi.
Kar öncesinde alanda toplanan binlerce vatandaşa, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de eşlik etti.
Belediye ekipleri kar kamyonları gelene kadar vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Çocukların heyecanlı bekleyişleri arasında alana gelen kamyonlar karları yere boşalttı. Tonlarca kar kütlesi ise çocuklar ve büyüklerin kartopu savaşıyla kısa sürede tükendi.
Anıt alanında gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkana Fatih Tosyalı, “Çocuklarımıza son günü sürprizi yaptık. Dnları karla buluşturmak istedik. Herşey çocuklar için” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de açıklamasında, “Çocukluk yıllarında kardan uzak bir yaşamımız vardı. Şimdiki çocukların kar keyfini yerinde yaşamasına çok mutlu oluyorum” dedi.

REYHANİ MANAV ŞARKÜTERİ’NDEN MUZ VE HAVUÇ İKRAMI
Anıt alanında devam eden etkinliklere Belediye ekipleri ise gün boyu kamyonlarla alana kar taşırken, Reyhani Manav Şarküteri’nin Sahibi Hakan Özkan da, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Anıt alanına kasalar dolusu muz ve havuç getirten Özkan, meyveleri çocuklara elleriyle ikram etti. Çocuklar ve aileleri, büyük takdir toplayan ikram dolayısıyla Hakan Özkan’a teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR