DSİ’DEN İSKENDERUN’A İÇME SUYU İSALE HATTI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte DSİ ekipleri tarafından kentimize içme suyu isale hattında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Fatih Tosyalı, “Dayanışma ve seferberlik ruhu ile yaraları hep birlikte saracağız” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve beraberindeki heyet daha sonra İskenderun AFAD Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Bakan Kirişçi, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin hemen ardından 500’ü uzman 750 personeliyle yapıların hasar tespiti ve bölgenin içme suyuna erişimini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.

ÇADIRKENTLERDE DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da gün içerisinde depremzedelerle bir araya gelerek, temel ihtiyaçlar konusunda her türlü yardımı sağlıyor. Başkan Tosyalı, “Millet Parkı, Ağırbakım ve Sakarya Mahallesi Spor Tesisleri’nde AFAD işbirliği ile kurduğumuz çadırkentlerde kalan vatandaşlarımızla bir aradayız. Asrın felaketi sonrasında şehrimizin ve değerli hemşerilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.