ZUMBA EĞİTMENİ SEVGİ KARAKURT, PİLATES İLE ÇOCUKLARA ‘ÜST DÜZEY’ SPORCU OLSUNLAR DİYE AVANTAJ KAZANDIRIYOR

Bir dönemler, ‘Sadece kadınlar yapar’ ön yargısıyla yaklaşılan Pilatese yönelik algı hızla değişiyor. Kadın ve erkek profesyonel sporcular, antrenman programlarına ekledikleri pilatesi artık spor yaşamlarının olmazsa olmaz egzersizi olarak kabul ediyorlar.

Zumbaplates ile İskenderun’da minik sporculara esneklik, denge ve güç konusunda fayda kazandıran Zumba eğitmeni Sevgi Karakurt, çocuklarımızı en etkin yollarla geleceğe hazırlıyor.

Vipark’ta kendilerini geliştirmek, daha esnek ve dengeli bir vücuda kavuşmak isteyen çocukları, pilatesin önemini keşfetmeleri konusunda bilinçlendiren Zumba eğitmeni Sevgi Karakurt, çocukların spor yaparak eğlenmelerine de katkı sunuyor.

Başarılı Eğitmen Karakurt, ”Dünya çapında başarılı sporcuların pilates yaparak kazandıkları avantajları biliyoruz. Bizler de çocuklarımız Türk futboluna katkı sunsun, ileride ülkemizi daha büyük başarılarla temsil etsin diye, şimdiden daha esnek, üst düzey bir sporcu olsunlar diye çalışıyoruz. Çok yönlü eğitimler veriyoruz. Eğitimlerimiz hafta içi ve haftasonu devam ediyor. Vipark’ta çocuklara Zumbaplates eğitimi, yetişkinlere ise Zumba pilates fitnes dersi veriyorum. Çalışma arkadaşlarım Fikret Kayalı ve Sercan Avcı antrenörlerimiz ile birlikte, çocuklarımız için çok yararlı çalışmalar yapıyoruz” dedi.