MHP HATAY İL BAŞKANLIĞINDA FEVZİ ALTAY DÖNEMİ

MEHMET FEVZİ ALTAY HATAY’DA ‘ÜÇ HİLAL’Lİ SANCAĞI DEVRALDI
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığında Devir Teslim Töreninde Başkan Murat Adal, MHP İl Başkanlığı Görevini, Mehmet Fevzi Altay’a devretti.

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın yaklaşan seçimler nedeniyle milletvekilliği adaylığını açıklamasıyla birlikte görevinden ayrılmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin onayıyla, il başkanlığı görevine Mehmet Fevzi Altay getirildi.

İl binasında düzenlenen devir teslim törenine ilçe başkanları, ülkü ocakları, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal şu ifadelere yer verdi.
“Çok kıymetli belediye başkanlarım, ilçe başkanlarımız, kadın kolları başkanlarımız, il ocak başkanımız, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve birbirinden kıymetli olan gönüldaşlarım, ülküdaşlarımız, bugün bir araya gelmemizin sebebi, beş yıldır yürütmüş olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının devir teslimi törenidir.
Ben burada bulunduğum süre içerisinde benden desteklerini esirgemeyen ilçe başkanlarıma, kadın kolları başkanlarıma, il ocak başkanıma, il ve ilçe yöneticilerime ve tüm ülküdaşlarıma, gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Yüce Rabbim onlardan binlerce kez razı olsun, bu beş yıl süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza attık kendileriyle beraber. Rabbim inşallah bundan sonraki hizmetlerini Fevzi başkanımla birlikte beraber sürdürmeyi nasip eylesin, ben sizden razıydım, halk peygamber de sizlerden razı olsun. Benim bir hakkım emeğim varsa helali hoş olsun sizlere. Bugün almış olduğumuz talimat üzerine çok kıymetli genel başkanımız bilge lider Sayın Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Edip Semih Yalçın başkanıma da vermiş oldukları desteklerden dolayı yüce Rabbim onları her iki cihan cihanda payidar kılsın ve çok teşekkür ediyorum.

Bugünden sonraki görevlerimde de aynı inançla bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizgisiyle hizmet etmek bizim için bir şeref olacaktır. Devir teslimi yaparken kıymetli başkanıma da yeni görevinde başarılar diliyorum. Çok kıymetli hocamızın yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun. İnşallah çok daha başarılı çalışmalara imza atarak, Milliyetçi Hareket Partimize hizmet edeceğine inanıyoruz. Bende bir nefer olarak, il başkanımızın emrindeyim. Teşkilatımızın emrindeyim. Üzerime ne düşerse 7-24 başım gözüm üstüne, Rabbim hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

MHP Hatay İl Başkanlığına atanan Başkan Altay ise partililere yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Murat Adal başkanımın siyaseten yeni bir niyetinin olması hasebiyle görevinden ayrıldığını biliyoruz.
Niyeti hakkında hayırlı olur inşallah. Allah yolunu bahtını açık eylesin. Murat başkanım ayrılması sonrasında ise genel merkezimiz, Hatay İl Başkanlığını bizlere tevdi ettiler. Sorumluluğu ve yükü çok ağır bir görev ama isim olarak benim ismim burada olsa da ruhumuzla canımızla hepimiz buradayız. Dualarınızı eksik etmeyin, yanımızda yer alın, tek amacımız Milliyetçi Hareket Partisini daha yukarılara taşıyabilir miyiz, oyumuzu arttırabilir miyiz, teşkilatlar arasındaki uyum ve koordinasyonu daha sağlıklı bir şekilde yürütebilir miyiz, Niyetimiz bu. Hepinizden destek bekliyorum. Hepinizden çalışmalarımızda yardım bekliyorum. Vizyonumuz belli, misyonumuz belli. İki dönemdir Murat Adal başkanımın yönetiminde görev aldım. Allah kendisinden razı olsun. Başkanım hakkınızı helal edin, benden yana helali hoş olsun. Sürekli tecrübelerinizden istifade etmeyi isterim” ifadelerini kullandı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e ithafen teşekkür konuşması yapan MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay şu ifadelere yer verdi. “Yirmi yılı aşkın bir süredir birlikte siyaset yaptığımız ve kendisinden çok şey öğrendiğim ve halen de bilgi birikiminden istifade ettiğim İbrahim başkanıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dört yıldır da Belen Belediyesinde beraber çalışıyorduk, gözlerimiz dolarak ayrıldık. Ama biliyorum ki İbrahim başkanımız her zaman yanımızda, ona huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı teşekkür konuşmada, “Öncelikle beş yıllık görev süresinde vermiş olduğu emekten dolayı teşkilatım ve şahsım adına Murat Adal başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Yeni bir görev almak için yola çıktı, inşallah muvaffak olur.
Fevzi hocamı hepiniz buradan tanıyorsunuz. Teşkilatımızın içerisinde, yaklaşık otuz yıldır başkanımızla birlikte omuz omuza partimizde mücadele veriyoruz. Ben onun ne kadar ülkücü olduğunu anlatmama zaten gerek yok. Azmini, kararlılığını, tevazusunu, nezaketini bilmeyen yoktur ve inanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisini Hatay’da yeni bir ivme kazandırarak teşkilatımıza değer kazandıracak bir il başkanı olacaktır. Aldığı bayrağı daha yukarılara taşımak için vereceği mücadeleyi çok iyi biliyorum. Her zaman emrinde ve hizmetinde olacak, hep birlikte Hatay’da daha güçlü olacağız.
Biliyorsunuz ki siyaset ivmelenmeye başladı. Bunun için çok dikkat etmemiz gerekmektedir. Teşkilatımızın en küçük hatasında, eksiğinde hazır bekleyen ülkücü düşmanları teşkilatımıza saldırmakta. Bugünlerde de yaşanan sıkıntılı olaylardan dolayı, üzerimizde bir baskı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Ama biz hiç kimsenin, sözüne papuç bırakmayız. Ülkücü hareketi kimseye ezdirmeyiz. Kimseye de yargılatmayız. Güç birliği yapacağız, omuz omuza vereceğiz, bu sıkıntılı süreçleri de hep birlikte aşacağız inşallah. Tekrar Fevzi başkanıma ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah muvaffak etsin.” İfadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ