İKİ YİĞİT, İKİ ÖDÜL!

Tosyalı Holding, gençlerin başarısıyla zirvede önemli işler çıkarıyor. Bu başarıda öne çıkan iki isim, Tosyalı Holding Yönetim kurulu üyeleri Şerif Tosyalı ve Yavuz Tosyalı oldu. Genç ve dinamik yönleriyle, sektörün gelişimi için çok yoğun çalışan başarılı genç girişimciler, şirkete büyük bir ivme kazandırıyor.

ŞERİF TOSYALI’YA ‘YILIN GENÇ İŞİNSANI’ ÖDÜLÜ:
‘YAPTIĞIMIZ DEĞER YARATAN İŞLERLE TÜM TÜRKİYE’YE ÇOK GÜZEL MESAJLAR VERİYORUZ’

Adana’nın köklü ve saygın gazetesi 5 Ocak Gazetesi, ‘Yılın Genç İş İnsanı Ödülü’ ile Türkiye’nin parlayan yıldızı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’yı onurlandırdı.

Şerif Tosyalı, “Büyük Tosyalı Ailesi olarak ülkemize aralıksız hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi ve ekledi; “Burada sadece kendi adıma bulunmuyorum; 15 bin kişiyi bulan kocaman bir Tosyalı Ailesini temsil ediyorum. Üretmeye ve bu coğrafyanın samimiyetini tüm dünyaya taşımaya devam..”

Osmaniye OSB Başkan Vekili ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı büyük alkış alan anlam dolu konuşmasında, “Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Bugün, burada sizlerle olmak benim için büyük bir mutluluk. Birlikte ürettiğimiz birlikte ortak hedeflere koştuğumuz bölgemiz ve ülkemiz için birlikte çalıştığımız, sizin gibi birbirinden değerli isimlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.
Bu topraklardan çıkarak üç kıtada üretim yapan küresel çelik üreticisi Tosyalı Holding’in bir ferdi olarak; dünyanın neresine gidersek gidelim, oraya bu toprakların bereketini ve insanımızın sıcaklığını taşıdığımızı gururla söylemek istiyorum.
Bizler, bu güzel coğrafyada üretmenin, yenilikler peşinde koşmanın ve daima ileriye doğru koşmanın, ülkemiz ve dünya için ne kadar iyi sonuçlar doğurduğunu hep birlikte defalarla gösterdik.
İnanıyorum ki, sunduğumuz iyi örnekler ve yaptığımız değer yaratan işlerle tüm Türkiye’ye çok güzel mesajlar veriyoruz; yarattığımız etki ile insanımıza daha iyisini başarma yolunda ilham veriyor ve herkesi daha iyi yarınlar için cesaretlendiriyoruz. Burada sadece kendi adıma bulunmuyorum; 15 bin kişiyi bulan kocaman bir Tosyalı Ailesini temsil ediyorum. Üretmeye ve bu coğrafyanın samimiyetini tüm dünyaya taşımaya devam..”

Ödül törenine; Adana Valisi, bölge protokolü, belediye başkanları, milletvekilleri, STK başkanları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

YAVUZ TOSYALI’YA ‘SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK LİDERLERİ’ ÖDÜLÜ
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tosyalı da aynı gün, Turkuvaz Medya ve Inbusiness Dergisi tarafından düzenlenen “Sürdürülebilirlik Liderleri” töreninde, sürdürülebilir geleceğimiz adına yaptıkları çalışmalarla ödüle layık görüldü.

Düzenlenen ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin yeni yüzyılının sürdürülebilir bir yüzyıl olması hedefiyle çıktıkları yolda sunulan her katkıyı takdire şayan bulduklarını, tüketimin yaşam kültürü hâline geldiği bir çağda yaşandığını vurguladı.
Yapılan konuşma sonrasında ise Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tosyalı ödülünü Emine Erdoğan’dan aldı.
İstanbul’da düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR