SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyen İskenderun Belediyesi, engellileri kahvaltıda buluşturdu. Engelli aileleri de, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın engelliler konusundaki duyarlılığını dile getirdi.

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün iş birliğiyle gerçekleştirilen kahvaltı programında engelli bireyler, eğlenceli anlar yaşadı.

İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde Doğan Gazinosu sosyal tesislerinde gerçekleştirilen Kahvaltı programına, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve farklı engelli dernek üyeleri katıldı.

Katılımcılarla tek tek tokalaşan protokol üyeleri, engellilerin günlerini kutladılar. Etkinlikte eğlenen engelli bireylere protokol üyeleri de eşlik etti.

Başkan Fatih Tosyalı, “Biz engellilerin yanındayız, sadece bir gün değil, her gün onların rahatça yaşayabilmeleri için gerekenleri yapmak üzere yola çıktık. İnşallah birlikte çok daha güzel günler geçireceğiz, daha güzel işler yapacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR