İSKENDERUN BİR BÜTÜN OLMAK ZORUNDA!

İskenderun Kuyumcular Odası yönetimi basınla kahvaltıda buluştu, dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi.
İskenderun Kuyumcular, Saatçiler Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Fırat, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda 2022 yılının değerlendirmesini yaptı.

İskenderun Belediyesi Doğan Gazinosu’nda gerçekleştirilen programda basın mensupları ile Kuyumcular, Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Yönetim Kurulu ve Başkan Uğur Fırat karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.

2022 yılında ülke ve Hatay’da ciddi sıkıntıları yaşandığını anımsatan Başkan Uğur Fırat “Bu yılımız pandemiyle boğuşmakla geçti. Akabinde ülke olarak depremler, maden ocakları faciası, terör olayları yüzünden şehitlerimizin olması, orman yangınları yaşandı. Acısıyla tatlısıyla 2022 yılını bitirmek üzereyiz. İnşallah bu sıkıntıları geride bırakarak yeni yıla, yeni umutlar, güzelliklerle girmeyi arzu ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi yaşadığımız bu kentte birlikteliğimizi besleyerek, İskenderun’un kalkınması için bir arada olma zorunluluğumuz var. İskenderun’a ancak bizler sahip çıkabiliriz. Önceliğimiz önce kardeşlik olmalı, dayanışma içinde yürümeliyiz.
İlçe bazında sadece İskenderun’da Kuyumcular Odası var. Kayseri’de yok, Erzurum’da yok. Bunun kıymetini biliyoruz. Yeni yılın sizlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.
HABER MERKEZİ