TOSYALI İSKENDERUN ENGELLİLER TAKIMININ MAÇININ TRT 2 SPOR KANALI CANLI VERİYOR

HDİ Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin 6. haftasında Ordu Engellileri konuk eden Tosyalı İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Suat Atasever ile Teknik Direktörü Rıfat Atamer, sporseverleri yarınki maça davet etti.
Parkforbes’de kahvaltı ortamında bir araya gelen takıma, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yener Eğitim Kurumları sahibi Adnan Yener moral verdi.

Tosyalı İskenderun Engelliler Kulübü Teknik Direktörü Rıfat Atamer, yarın Ordu ile maçlarının olduğunu belirterek “İnşallah maçı alacağız, güçlüyüz inanıyoruz. Yalnız seyirci konusunda duyuru yapmıştım, maalesef biraz duyarsız kalıyoruz. Boş vakti olan öğrenci büyükler maçımıza gelirlerse, bize destek olurlarsa, bizim çocuklarımız çok mutlu oluyor” dedi.

MAÇIMIZI TRT CANLI VERECEK
Geçenlerde 15 kişilik bir futbol grubunun maçlarına geldiğini ifade eden Teknik adam Rıfat Atamer “Bizim çocuklar çok heyecanlandılar, motive oluyorlar çünkü, daha fazla sayı yapıyoruz, iyi oynuyoruz. Neden bu duyarsızlık oluyor ben anlamıyorum. Bu hafta maçımızı TRT 2 spor kanalı naklen yayınlayacak, Türkiye genelinde o yüzden maçımızı Pazar gününe aldılar. Saat 13.00’de İskenderun İlçe Spor Salonunda oynanacak. Takım olarak maça hazırız. Tam motiveyiz maçı alacağımıza inanıyoruz. İyi bir maç, gelenlere zevk verecek bir maç olacak. Ben gerçekten insanları bekliyorum. Bir gelsinler görsünler şu İskenderun takımını” diye konuştu.  

TEK EKSİĞİMİZ SEYİRCİ
Tosyalı İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Suat Atasever de takımın çok iyi gittiğini ifade ederek “Türkiye’nin gündeminde büyük takımlarla oynuyoruz. Haftaya Galatasaray’la oynayacağız, daha sonra Beşiktaş buraya gelecek. O kadar güzel bir atmosfer yakaladık ki, gerçekten bütün Türkiye bizi konuşuyor. Basketbol camiasında takımımız çok iyi seviyeye geldi. Yarınki maçımızda çok önemli, Ordu sporla geçen seneden kalma bir rövanşı diyelim. Ordu sporda çok iyi bir takım, fakat biz çok güçlüyüz. Bunu gururla söylüyorum. Yarın büyük fark bekliyorum, yalnız benim tek eksiğim seyircimiz. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Biz her türlü fedakârlığı gösteriyoruz. İran Milli takımının en iyi iki oyuncusunu getirdik. Şu anda çok iyi durumdayız. Destek anlamında tek eksiğimiz taraftar, gelirlerse bizi ihya ederler. Gelenlere bu sözü veriyoruz, çok güzel bir maç seyrettireceğiz, keyif alacakları bir ortam olacak, herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.